(untitled) (Minerva, 2020)
Review: Leofranc Holford-Strevens (ed.), Auli Gellii Noctes Atticae ab Leofranco Holford-Strevens recognitae brevique adnotatione instructae. Tomus I, Praefatio et Libri I-X, Oxford, Oxford Classical Texts, 2020, lxiv + 396 páginas, ISBN 978-0-19-969501-0 Leofranc Holford-Strevens (ed.), Auli Gellii Noctes Atticae ab Leofranco Holford-Strevens recognitae brevique adnotatione instructae. Tomus II, Libri XI-XX, Oxford, Oxford Classical Texts, 2020, ix + 764 páginas, ISBN 978-0-19-969502-7 Leofranc Holford-Strevens, Gelliana: A Textual Companion to the Noctes Atticae of Aulus Gellius, Oxford, Oxford University Press, 2020, xx + 204 páginas, ISBN 978-0-19-969393-1