Ángel MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, Επιγραφές Πολυρρήνιας, Atenas, Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (Δημοσιεύματα του Αρχαιολογικού Δελτίου αρ. 103), 2012, 264 pp. ISBN 978-960-386-028-0. (Minerva, 2019)
Review: Ángel Martínez Fernández, Επιγραφές Πολυρρήνιας, Atenas, Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (Δημοσιεύματα του Αρχαιολογικού Δελτίου αρ. 103), 2012, 264 pp. ISBN 978-960-386-028-0.