Vives, Edicions princeps, edició d'Enrique González, Salvador Albiñana i Victor Gutiérrez, Valencia, Universitat de València-Generalitat Valenciana, Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, 1992, 325 pp. ISBN 84-370-1015-2 (Minerva, 2019)
Review: Vives, Edicions princeps, edició d'Enrique González, Salvador Albiñana i Victor Gutiérrez, Valencia, Universitat de València-Generalitat Valenciana, Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, 1992, 325 pp. ISBN 84-370-1015-2