(untitled) (Minerva. Revista de Filología Clásica, 2019)
Reseña de M. Tullius Cicero, Scripta quae manserunt omnia, Fasc. 3. De oratore, ed. K. F. Kumaniecki, editio stereotypa ed. 1ª (1969), Stuttgar-Leipzig, B. G. Teubner, 1995, LX + 413 pp.