(untitled) (Minerva. Revista de Filología Clásica, 2023)
Reseña de IG X 2, 1 Suppl. 2: Inscriptiones Thessalonicae et Viciniae – Supplementum alterum: Addenda, Indices, Tabulae, ediderunt Despoina Papakonstantinou-Diamantourou, Elena Martín González et Klaus Hallof, Berlin, Walter de Gruyter, 2021 I-XI + 555-808 páginas y LXIII-CXL Tabulae. ISBN 978-3-11-071236-0