M. Tullius Cicero, Scripta quae manserunt omnia, Fasc. 3. De oratore, ed. K. F. Kumaniecki, editio stereotypa ed. 1ª (1969), Stuttgar-Leipzig, B. G. Teubner, 1995, LX + 413 pp. (Minerva. Revista de Filología Clásica, 2019)
Reseña de M. Tullius Cicero, Scripta quae manserunt omnia, Fasc. 3. De oratore, ed. K. F. Kumaniecki, editio stereotypa ed. 1ª (1969), Stuttgar-Leipzig, B. G. Teubner, 1995, LX + 413 pp.